zahvaljujemo se vam za zaupanje, ki ste nam ga izkazali v preteklem letu! Še naprej se bomo trudili, da zadovoljimo kar največ vaših potreb in želja, predvsem po novih digitalnih in HD TV programih v visoki ločljivosti.

Že spomladi bomo tako še obogatili programsko TV shemo za več digitalnih in HD TV programov, tako boste v digitalni shemi našli kar 17 novih programov; SK4, SK5, SK6, Grand 1, Grand 2, N1, N1HD, Orlando Kids, OK Bambino, IDJ, Fight channel. Naročnike PINK paketa bomo razveselili še z dodatnimi šestimi programi in sicer Pink Family, Pink Kids, Pink World, 2Pink, Pink Zabava, Pink Movies.TV sprejemnik bo programe samodejno posodobil; v kolikor programov ne boste videli, boste morali narediti novo ročno iskanje programov. Navodila za iskanje programov najdete na www.krs.si. Prav tako se ponovno obeta nadgradnja internetnega omrežja, kar bo omogočalo višje hitrosti.

Nove tehnologije komuniciranja pa zahtevajo vse več frekvenčnega prostora v koaksialnem omrežju. Zaradi tega bomo primorani sprostiti nekaj programskih mest v analogni TV shemi. Nekatere TV programe (SLO 1, SLO 2, SLO 3, TELE M, HRT 1, HRT 2, ORF 1, ORF 2, ARD, VOX, ZDF, BK TV, 3 SAT, KRS INFO, RTL 2) boste lahko še vedno spremljali v analogni TV shemi na spremenjenih programskih mestih, medtem ko vam bodo prav vsi TV programi na voljo v digitalni TV shemi. Bo pa nadgradnja, kot rečeno, omogočila umestitev novih digitalnih TV programov, tudi v HD ločljivosti. Tako bomo tudi v prihodnje stremeli k temu, da pripeljemo v vaš dom le najboljše TV in telekomunikacijske storitve.

Sicer pa lahko prav vse TV programe spremljate v najboljši kvaliteti v digitalnih paketih.

PREHOD NA NEKODIRANO DIGITALNO TV JE BREZPLAČEN IN ENOSTAVEN!